DigiVäv Metodfilmer

E-post
Skriv ut

 

 

 

 

 

Dåliga exempel

Workshop i filmning 1 - Vi ordnade en workshop i filmning och en av de största lärdomarna var att tänka på ljudbilden - dvs det behöver vara en tyst miljö när man filmar med mobilkameran för att de ljud man vill ska höras verkligen kommer med i filmen. Detta är ett exempel på hur det inte ska låta!

 

Workshop i filmning 2 - Här är ytterligare en film från workshopen i filmning och även denna ett exempel på hur viktigt det är att tänka på att ha en tyst miljö när man filmar med mobilkamera.

Senast uppdaterad: 2016-01-29
10 kommentarer / Visa
Dela:
OBS
  • Gästkonto är inte konfigurerad (Kanske det saknas användare med detta användarnamn...). Ange 'Användarnamn för gäst' alternativet för användarnamn för befintlig användare. guest_username="guest"

    --
    yvComment solution, version="2.00.3"

BOK I FOKUS

Linnedräll - prydnad på bondens bord

Boken handlar om linnedräll, högkvalitativa duktyg, bondesamhällets lyx och hemslöjdens stolthet. Handspunnet lin, handvävt, med glänsande rutiga mönster, vitt i vitt. Utgångspunkten är Arbrå socken i Hälsingland med ett historiskt rykte om en förnämlig produktion av duktyg, servetter och handkläden i dräll, essensen av linlandet Hälsingland. Trettiotre för Arbrå typiska mönster har analyserats och vävnotor för vävning med modernt material presenteras.

Läs mer